Optimale uitrusting

De PEAQ Slim S130-notebook garandeert een ideaal dagdagelijks functioneren dankzij de nieuwe Intel® Celeron® N4000-processor en de Intel® Pentium® Silver N5000-processor, 4GB geheugen en Windows 10 Home in S-modus. Het 64GB geheugen biedt ook voldoende ruimte voor programma's en bestanden. Met het 13,3-inch Full HD IPS-scherm verliest u nooit meer de weg en ervaart u de beste beeldkwaliteit thuis of onderweg.

Windows 10 Home in S-modus

Geoptimaliseerde prestaties, meer beveiliging en een batterij die lang meegaat? Met de Windows 10 Home in S-modus krijgt u van de PEAQ Slim S130 een gestroomlijnd en gebruiksvriendelijk besturingssysteem met de bovenstaande positieve eigenschappen. Als u van deze voordelen niet wil profiteren, kunt u natuurlijk ook overschakelen naar de normale Windows 10 Home versie.

Office 365 Personal

Een abonnement van 1 jaar op Office 365 Personal * is inbegrepen en biedt extra comfort. Het geeft u toegang tot Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher en Access, evenals exclusieve upgrades en nieuwe functies.

 

* Office 365 Personal voor 12 maanden inbegrepen, software is reeds op voorhand geïnstalleerd. Office-activatie is mogelijk binnen 6 maanden na de activatie van Windows. Na het verstrijken van de geldigheidstermijn moet de licentie tegen betaling worden vernieuwd.

Bijzonder lichte behuizing

De PEAQ Slim S130-notebook is bijzonder plat en maakt van de notebook een echt lichtgewicht. De compacte afmetingen en het slanke design zorgen voor een mooie look, die zowel op kantoor als onderweg een stijlvolle indruk maakt.

Razendsnel met de SSD-boost

De discrete klep op de achterkant van de PEAQ Slim S130-notebook heeft het allemaal: dankzij het M.2 SSD-uitbreidingsslot hieronder, kunt u het model uitbreiden met 512GB via een bijzonder snelle SSD-module. Als gevolg hiervan profiteert u niet alleen van meer opslagruimte, maar ook van een algehele hogere werksnelheid: dus kortere laadtijden van uw programma’s en een snellere opstart.